top of page
Isus_edited.jpg

Un nou început

mesaj

Dacă ești aici înseamnă că, într-un fel sau altul, Dumnezeu ți-a atras atenția. Vrem să știi că Dumnezeu te iubește și te-a creat pentru o viață extraordinară și un viitor mai măreț decât îți poți imagina. Conform Ioan 3:16, noi suntem încredințați că: “Atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât Și-a oferit unicul Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu moară, ci să aibă viață eternă.”

Oricine ai fi, indiferent de trecutul sau prezentul tău, poți beneficia de această dragoste a lui Dumnezeu, de această nouă viață oferită în dar prin Harul lui Dumnezeu, datorită jertfei lui Isus. Ce înseamnă asta?

Romani 10:9 spune: "dacă declari cu gura ta că Isus este Domn și crezi în inima ta că Dumnezeu L-a înviat din morți, vei fi mântuit."

Isus a făcut deja tot ceea ce era necesar ca tu să fii restaurat ca fiu a lui Dumnezeu și să ai o viață nouă. Tot ce trebuie tu să faci e să crezi în Isus și să spui o rugăciune prin care să declari că îți dedici viața lui Dumnezeu și accepți planul și voia Lui pentru viața ta.

Dacă vrei asta, spune următoarea rugăciune:

"Doamne îți mulțumesc că am avut ocazia să aud despre Tine; cred că Tu, Isus, ai murit pentru mine ca să fiu salvat și iertat de orice păcat și cred că de azi Tu îmi dai o viață nouă."

Această rugăciune nu este tot ceea ce Tu și Dumnezeu veți vorbi, dar e punctul de pornire în călătoria ta cu El.

Dacă ai făcut această rugăciune, te rugăm să completezi următorul formular. Vrem să fim aproape și să ne bucurăm împreună cu tine pentru acest pas important pe care l-ai făcut.

bottom of page