top of page
Vă mulțumim pentru generozitatea voastră!

Asociația Casa Tâmplarului Cluj

Cont lei: RO70BTRL01301205435229XX

Cont euro: RO19BTRL01304205435229XX

Cont dolari: RO53BTRL01302205435229XX

Asociația Casa Tâmplarului Ocna Mureș

Cont lei: RO74BTRLRONCRT0043522904

REDIRECȚIONARE 20 %

Dacă ai firmă sau PFA, poți alege să redirecționezi până la 20% din impozitul datorat pe profit către biserica noastră. Este o oportunitate în plus prin care poți să susții lucrarea bisericii. 

Din orice venit, statul impozitează 16%. Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Banii nu mai ajung toți la stat, ci ajută un ONG să-și susțină financiar activitatea. Altfel spus, ai posibilitatea să decizi ce se întâmplă cu banii din impozitele tale. 
Potrivit Codului Fiscal, poți sponsoriza Asociația Casa Tâmplarului , înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezinți o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezinți o microîntreprindere, dacă o faci în baza unui contract de sponsorizare.

Dacă dorești să susții Asociația Casa Tâmplarului, ne poți contacta pe rețelele noastre de socializare sau prin e-mail la casatamplaruluicluj@yahoo.com (CT Cluj-Napoca), respectiv casatamplarului_ocnamures@yahoo.com (CT Ocna-Mureș) și îți vom trimite Contractul de Sponsorizare.

REDIRECȚIONARE 3,5%

Ca în fiecare an, prin completarea formularului 230 avem oportunitatea de a redirecționa 3,5% din impozitul pe venit. Este încă o modalitate prin care putem susține lucrarea bisericii și îți suntem recunoscători că ai făcut asta până acum. La fel ca și anul trecut, formularul completat poate avea efect pe 2 ani dacă bifezi asta. În linkul următor poți să completezi formularul online și ulterior să îl trimiți pe adresa noastră de e-mail casatamplaruluicluj@yahoo.com (CT Cluj-Napoca), respectiv casatamplarului_ocnamures@yahoo.com (CT Ocna-Mureș), iar noi îl vom trimite mai departe la ANAF. Mulțumim pentru contribuția ta!

bottom of page