top of page

Conectează-te... 

Bine ai venit în comunitatea de la Casa Tamplarului Cluj. Suntem un grup de oameni obișnuiți, care cred în Dumnezeu și în dragostea Lui. Credem că adevărata umanitate se regăsește doar în Dumnezeu și apropierea de El ne face oameni mai buni. Dacă ești prima dată cu noi sau ești de mult aici, dar nu știi cine suntem, scrie-ne un mesaj prin formularul de mai jos și vom fi mai mult decât bucuroși să te cunoaștem și să te primim în familie.

GdC.png
GRUPE DE CASĂ

Grupele de casă sunt întâlniri în grupe mai mici unde poți lega prietenii noi și să îl cunoști mai mult pe Isus! Este o experiență unică de comunitate și biserică, acasă la una dintre gazdele noastre. Aici au loc conversații care ne provoacă să creștem și să descoperim potențialul dat de Dumnezeu pentru viețile noastre.  

instc 2020-10-29 180437.225.JPG
TINERET

Viitorul aparține tinerilor. Credem din toată inima că fiecare generație are un rol de jucat în societatea noastră. La Casa Tâmplarului vrem să vedem o comunitate de tineri pasionată de Isus și de oameni care cred cu tărie că Dumnezeu are un plan minunat pentru orașele noastre.

Voluntari.png
DREAM TEAM

Voluntarii de la Casa Tâmplarului sunt cei care simt cel mai bine pulsul și inima Casei. Fiecare om care aparține acestui loc este menit să "înflorească" și să aducă rod prin slujirea și darurile pe care le are de la Dumnezeu.

De la ușieri până la echipele de producție, fiecare voluntar face posibil ca cei care încă nu au avut ocazia să experimenteze Dragostea lui Dumnezeu să o aibă la orice eveniment organizat de Casa Tâmplarului.

Curs Ucenicie.png
UCENICIE

Cursurile de Ucenicie există pentru ca orice persoană care vrea să fie plantată la Casa Tâmplarului, să primească o învățătură Biblică sănătoasă, să fie aliniată la cultura Casei și să prindă viziunea dată de Dumnezeu pentru comunitatea noastră.

 

Toți voluntarii de la Casa Tâmplarului parcurg acest curs de ucenicie.

bottom of page